marți, 30 decembrie 2008

Terapia prin scris

Asternute pe hartie, lucrurile sunt mai usoare.
Devin exprimabile, masurabile-n cuvinte. Devin realizabile!
Cu un usor spirit critic, devii observator: ai scris prost, un cuvant in locul altuia, ar fi mai frumos asa scris, ... Devii detasat. Faci un transfer de proprietate.
Asa ca scrie! Oricand nu stii ce este ori daca este, oricand te temi ori cand esti doar.

5 comentarii:

Anonim spunea...

sa te aşterni la scris... e o deprindere care vindecă şi de care, iată, tot mai mulţi avem nevoie. şi e foarte bine că se întîmplă aşa...
Numai bine
La mulţi ani de gînduri bune!
Flavius
Brasov

Cati Necsulescu spunea...

La multi ani si un an bun!

Unknown spunea...

Sa scriu.... uite ceva de care mi-a fost frica intotdeauna. Nu ma intrebati de ce. Poate temele impuse in scoala sa fie de vina. Si totusi, cand vine noaptea se intampla magia.Frica dispare, vine inspiratia, doar putin, atat cat trebuie. Cum subiectul e timpul liber, sa va reamintesc ca multi dintre parintii nostrii munceau de la 7 la 14/15. Cred ca aveau in medie cu 4 ore pe zi mai multe decat putem avea noi, ca asa zise "ore libere". Timpurile s-au schimbat, totul de intampla mult prea repede, nu stiu cat am evoluat noi ca oameni fata de ai nostri parinti, cert este ca trebuie sa ne autocenzuram mult mai mult. Daca vrem sa "simtim" ca avem timp liber. Toate gandurile mele bune pentru voi in 2009 si la multi ani!
Elena
Bucuresti

Cati Necsulescu spunea...

La multi ani, Elena. Un an bun, cu atat timp cat ai nevoie sa-ti indeplinesti toate visele!

TonyBijoux spunea...

Am gasit o adresa fantastica
http://www.rightwords.ro/citate/autori
Curata terapie prin scris!